Momčad Saubera je danas službeno predstavila svoju novu uzdanicu za 2018. sezonu koja će nositi ime C37. Momčad iz Hinwila u narednu sezonu ulazi sa dosta optimizma, a u posljednjih 6 mjeseci desilo se dosta dobrog po ovu ekipu.

Prije svega je novi šef ekipe Frederic Vasseur dogovorio korištenje aktuelne specifikacije Ferrarijevih pogonskih jedinica umjesto godinu dana stare specifikacije. Pored toga se stupilo u tehničku suradnju sa Alfom Romeo, koja je i naslovni sponzor ekipe, te je tim potezom suradnja sa Ferrarijem podignuta na višu razinu.

Osim toga, promijenjena je i vozačka postava. Umjesto Pascala Wehrleina došao je Ferrarijev junior i F2 prvak Charles Leclerc, kojem će timski kolega biti Marcus Ericsson. Novi C37 bi Sauberu trebao donijeti bijeg sa začelja poretka, a sa prvih slika je vidljivo da je novi bolid znatan korak naprijed u odnosu na svog prethodnika. Posebno se Sauber poigrao sa područjem oko bočnih usisnika, a plava boja koja je krasila njihove bolide prethodnih godina zamijenjena je crveno/bijelom kako bi bila više u tonu njihovog naslovnog sponzora.