Sergio Perez je krenuo sa svojom karijerom u Red Bullu. Meksikanac danas boravi u Milton Keynesu kako bi upoznao tvornicu, nove kolege, novo radno okruženje.

Prvi radni dan za Checo Pereza u novom timu je započeo. Perez je nakon razgledanja tvornice u Milton Keynesu obukao novi kombinezon kako bi sjeo u svoj bolid za sezonu 2021. godine.

Red Bull danas uživa u Perezu koji je odmah usredotočen na posao kaže šef momčadi Christian Horner s kojim se Checo danas susreo prije početka obilaska tvornice.

Prva posjeta Meksikanca je izazvala mnogo oduševljenja širom svijeta. Društvene mreže su ‘gorjele’ od želje da Perez postane njihov vozač. U jednom od video zapisa koje je momčad objavila, prikazuje da je Checo već obučen u kombinezon Red Bulla tijekom postupka izrade sjedala za bolid 2021. godine.

Perez dolazi kako bi Red Bullu donio iskustvo koje nisu imali Pierre Gasly, a niti Alexander Albon. To je jedan od najvećih razloga zašto je potpisan od momčadi iz Milton Keynesa.

„Checo ima mnogo iskustva i deset godina vozi u Formuli 1. Njegove performanse prošle sezone su bili izvrsne, a performanse u utrkama jako dobre. Mislim da može pritisnuti Maxa (Verstappena) više nego što je Albon mogao učiniti prošle godine. Nadamo se da će nam to dati više snage sa se suočimo sa Mercedesom,“ rekao je Christian Horner.