Sanja li Max Verstappen da bude vozač Ferrarija? Dvostruki svjetski prvak je jasan da samo želi najbrži bolid, i zasad ga ima.

Pored toga, objašnjava da nema želju voziti za drugu momčad pod svaku cijenu, a tvrdi da je jako sretan u Red Bullu.

Max Verstappen se ove godine suočava sa svojom devetom sezonom u Formuli 1, a sve su povezane sa Red Bullom – jedna godina u Toro Rossu, a ostatak u austrijskoj momčadi.

Nizozemski vozač ima 25 godina, a već je osvojio dva naslova svjetskog prvaka. Na pravom je putu da dođe do trećeg zaredom, i ima ugovor s Red Bullom do 2028. godine.

Dominacija koju je austrijska momčad pokazala posljednjih sezona, zajedno sa odličnom razinom forme koja Verstappen prikazuje, nagovještava da ih čekaju godine velikog uspjeha.

Kao rezultat toga, aktuelni prvak smatra kako je Red Bull momčad u kojoj želi biti, a na pitanje sanja li, poput ostalih vozača, biti u Ferrariju, Nizozemac je odgovorio.

“Ljudi me uvijek pitaju imam li momčad iz snova. Znam da Ferrari ima nevjerovatnu historiju u Formuli 1 i da je nevjerovatna momčad za koju se treba utrkivati, ali uvijek sam sebi govorio da samo želim biti u najbržem bolidu,” rekao je Verstappen za Sky Sports.

“Morao sam čekati nekoliko godina da budem u najbržem bolidu, imam najbrži bolid i to je nevjerovatan osjećaj,” dodao je 25-godišnjak.

Dvostruki prvak tvrdi da nema momčad iz snova i tvrdi da je jako sretan u Red Bullu, iako ni on ne zatvara vrata promjeni ekipe u budućnosti.

“Ako se dogodi, dogodi se, ali jako sam sretan tu gdje jesam. Lično, nemam želju voziti za drugu momčad pod svaku cijenu,” uvjerava on.

“Ovisit će kako će se stvari odvijati, ali trenutno sam super sretan, nema rasprave,” zaključio je Max Verstappen.