Njemački Autobild izvještava da je Lawrence Stroll kupio Force Indiju, kako bi njegov sin Lance Stroll mogao voziti za tu momčad. No, Autobild kaže kako nije poznato da li je on većinski vlasnik, ili je potpuni vlasnik ekipe.

Dosadašnji vlasnici su bili Vijay Mallya, Subrata Roy i Michael Mol. Jedan od njih je u zatvoru (Roy) a jedan od njih ne smije više napuštati Englesku (Mallya). Mol je još od vremena Spykera ‘tihi’ član momčadi. Autobild kaže da je Stroll sada „novi šef“ i da će „svoj novac iz Williamsa usmjeriti ka Force Indiji, jer su performanse Williamsa preslabe.“

Lance Stroll bi prema njihovom pisanju najkasnije 2019. trebao voziti za Force Indiju, a partner će mu biti Sergio Perez. Esteban Ocon bi trebao biti slobodan na marketu vozača te bi prema informacijama Autobilda trebao biti veliki kandidat za Renault.

Nijemci su složili zanimljivu križaljku, te kažu da bi Carlos Sainz naredne godine trebao doći na mjesto Vandoornea u McLarenu. Oni kažu da bi do promjena moglo doći već nakon ljetne stanke, od VN Belgije. Upražnjeno mjesto u Force Indiji bi trebao popuniti Mercedesov junior George Russel- barem dok Stroll ne dovede svog sina.

Stroll je tako isljučio tri potencijalna kupca- dosadašnjeg glavnog spontora BWT, zbog kojeg je bolid bio obojan u rozu bojju, kao i tvrtku pića Rich Energy.