Nico Hulkenberg se želi dokazati protiv svog novog timskog kolege Daniela Ricciarda i dodatno poboljšati svoju reputaciju. Nijemac se ne plaši Australca i upozorio ga je da je do sada uvijek pobjeđivao svoje timske kolege.

Hulkenberg već duže vrijeme ima reputaciju jednog od najboljih vozača na gridu, te mnogi smatraju da zaslužuje mjesto u jednoj od top momčadi. Slijedeće godine će u liku Daniela Ricciarda imati svoj dosad najveći izazov u karijeri, ali se Nijemac ne plaši Australca, jer je, kako on kaže, uvijek pobjeđivao svoje timske kolege.

„Daniel ima nekoliko pobjeda—brz je i motiviran. Moram odraditi svoj domaći zadatak i biti brz i konstantan—do sada sam uvijek pobjeđivao svoje timske kolege,“ rekao je Hulkenberg.

Hulkenberg Ricciardov dolazak u francusku momčad vidi kao priliku da se dokaže i poboljša svoju reputaciju.

„On je naravno već dugo u Formuli 1, bio je u top timu, višestruki je pobjednik i zbog toga ima skroz drugačiju vrijednost. Ali naravno, to je moja šansa i prilika, da se dokažem protiv nekoga takvog—što će biti izazov. On je jedan od najboljih vozača ovdje, tako da neće biti jednostavno—ali ne moram se skrivati.“